Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Subject: Siin ja eemal Wed Aug 13, 2014 5:02 pm | |
| Oleks väga meeldiv, kui te annaksite siin teada oma eemal olemistest, (nt ei saa kaks päeva arvutisse vms) sest siis teavad teised oodata, millal te tagasi tulete. Põhimõtteliselt võite siin mainida ka umbes mis aegadel mis päeval arvutisse saate, kui te nii täpselt teate jms. Ja need, kellel on tihedamini võimalus netis olla võiksid meeles pidada, et plaanid võivad lambiselt muutuda ja inimestel on selline asi, nagu eraelu Teeks nii, et pikemad arutlused jms leiavad aset kusagil mujal, sest siis on see teema väheke selgem. | |
|
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
| Subject: Re: Siin ja eemal Wed Aug 13, 2014 5:09 pm | |
| Järgmine nädala esimestel kahel päeval ei ole mind sees siis on mul paar järgi vastamist seoses kooliga. | |
|
Zac Bermisery
Character sheet Hüündimed: Zac Vanus: 16 Võimed:
| Subject: Re: Siin ja eemal Wed Aug 13, 2014 6:34 pm | |
| Absoluutselt kõik nädalavahetused reede õhtust kuni esmaspäeva hommikuni olen eemal. Võib-olla käin vahepeal piilumas, aga kindlasti ei vasta teemadele. | |
|
Nadia Feye
| Subject: Re: Siin ja eemal Sun Aug 17, 2014 10:44 am | |
| Hei! Järgmised 2 nädalat olen välismaal ja internetis saan käia vaid seal kus tasuta wifiga ühenduse saan ja kahjuks ma ei tea kui palju ma selliseid võimalusi leian. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Siin ja eemal | |
| |
|