Mu isa mängib hästi akustilist ja elektrikat kah. Tal mõlemad kodus olemas ja need täiega ilusaaaad!
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:27 pm
∞ Ronald Winston
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:29 pm
*läheb poeb kuskile nurka peitu* Sest ma ei mängi kitarri ja ei tea neist muidu ka mitte midagi Mu venna tüts vist mängib muidu... Idk.
Aga ma tahaks (väga) osata kitarri mängida, tbh.
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:31 pm
Ma ei oska kitarri mängida, aga mulle meeldib neid suht niisama tinistada. Need kõmisevad niii mõnusalt idk
∞ Ronald Winston
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:34 pm
Mul ei ole kodus ka ühtegi kitarri ja niisama tinistamiseks ostma ka ei hakka. Lähen ja tinistan salaja venna tüdruku juures, kui me jälle ta kasse toitma läheme kunagi vms, lol
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:35 pm
Mu emal on mingi ilus punane kitarr tbh, aga idk kus see praegu on, vanaisa juures äkki..
∞ Ronald Winston
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:37 pm
Ronaldi 'ärkamisaeg' jõudis ka siis nüüd kohale.
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:38 pm
Võimas, meid on kuidagi vähe seal praegu, aga idk ma võib-olla üritan oma tegelasega midagi põnevamat korraldada, saadan ta kellegiga midagi rääkima äkki.. Võimidagi.
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:51 pm
Loodetavasti Ramona tuleb tagasi.. Aga noh, keegi teine võib inglise keele kuulmise peale ka kisama hakata, yes
Allan Young :3
Character sheet Hüündimed: Al Vanus: 17 Võimed: Loodusjõudude taltsutamine, telepaatilised võimed, oskab kõiki maailma keeli, inim-hunt(hetkel avaldumas)
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:52 pm
Ma ise ka eriti mängida ei oska. Ja ise ka kitarri kahjuks ei oma. Tegelt ma ühte laulu oskan elektrikitarri peal mängida(Counting Stars) aga rohkem ei oska Olen empsiga rääkinud ,et ma tahaks endale akustilist kitarri. Järgmisest kuust ma hakkan elektrikitarri õppimas käimas ja siis ka koheselt bändis mängima :3 Meie bänd hakkab ka tuuridel käima üle Eesti. See on lihtsalt nii lahe!!
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:52 pm
Ma tahaks trumme õppida, tho..
Character sheet Hüündimed: Al Vanus: 17 Võimed: Loodusjõudude taltsutamine, telepaatilised võimed, oskab kõiki maailma keeli, inim-hunt(hetkel avaldumas)
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:54 pm
Chester, kus sa elad? Saaremaal? Meil saab seal muidu trumme ka õppida aga kõik see toimub Rakveres..
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:55 pm
Yea, Saaremaal. Ma saaks siin ka trumme õppida ilmselt, ma arvan, aga mul nagu pole absull aega see aasta, eks ole Trummid ei tundu tegelikult eriti keerulised, kui mul oleks midagi millega õppida siis saaks võib-olla iseseisvalt ka miskit tehtud.
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 5:59 pm
Meil räägivad need kes trumme õppisid ,et see on päris keeruline. Eriti kui pead ühte rütmi hoidma jne aga siiski see on ka lahe.
Kõige parem selle õppimise juures on see,et pillid on meil kiriku poolt ning kui me seal õppimas käime, siis me ei pea ka selle eest midagi maksam :3 täiesti tasuta on see õppimine jne.
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:00 pm
Ma mõtlesin rohkem, et nt. kitarri või klaveriga võrreldes
Ohohoh jesver see on võimas..
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:06 pm
Ma õppisin ühe laulu selgeks 3 päevaga ja ma polnud enne seda laagrit ka kitarri kunagi käes hoidnud... So.. päris kiiresti sain laulu selgeks. See laul on jumala kiire ka mängida...
Ma tean!! Me hakkame iga kolmapäev kokkusaama ja siis õppime pille ja laulame laule. See on nagu laulu- ja bändiproovid. Peale talve toimub meil juba esimene kontsert Lääne-Virumaal aga minu arust on neil plaan käija niimoodi üle Eesti ja siis esitada lugusid jne.
Mina ja kitarr:
. Sellel pildil olen ma see kes vaatab otse kaamerasse.
See on video selle laagri kohta kus ma õppisin kitarri :3
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:17 pm
Mina muidu elan Valgamaal, Tõrva linnas vot nii on lood.
Kuid jah ma ei oska kitarri ega ühtegi muud pilli.
Taevast kallab vihma muudkui alla.
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:20 pm
Võimas. Idk mis öelda.
Mul on muusikaga muidu sellised lood, et ma ei oska peaaegu üldse laulda. See on sitaks annoying, sest kõik tuletavad seda mulle meelde, ükskõik mitu korda ma neile ütlen, et ma saan ise ka väga hästi aru kui mina ise või keegi teine mööda laulab? Mul on üleüldse sitt diktsioon ka ja nii edasi. Ma räägin väga kiiresti
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:24 pm
Ma ei oska ka laulda. Ma ei pea viisi muidu jh täita ok hääl vms.
Aga ärge mu kirjavigu tähelepange. Ma ei viitsi iga sõna telefonis parandada.
∞ Ronald Winston
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:25 pm
Mu diktsioon on täitsa normaalne ja ütleme nii, et ma tean inimesi, kes minust veel hullemini laulavad, aga ega ma ise ka mingi ooperilaulja pole, mõned laulud tulevad täitsa ilusti välja ja siis jälle üürgan nagu siga aia vahel, haha
Ma just sp tahaksingi kitarri või midagi õppida, et omg, see oleks nii võimas mingit awesome'i laulu seal peal mängida... :'3 Aga ma pole elusees muusikakoolis käinud ja ma nootidest ja helistikest ja sellisest värgist ei tea suurt midagi ka.
Mul on kodus muidu süntesaator, äkki proovin iseseisvalt midagi selle peal mängima õppida...
Chester Murphy Admin
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:26 pm
Mul on mõnikord isegi ilus hääl.. Aga mitte lauldes
Ma mõtlesin korra klaveri peale, aga ma arvan, et ma tahaksin esialgu siiski trumme õppida, kui võimalus peaks tekkima.
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:27 pm
Ma tean, see on ülivõimas!
Ega ma ka eriti laulda ei oska
♡Lizzie Night♡
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:28 pm
Peaks vist Lizzie kellegiga varsti suhtlema panema ehk.
Tegelt tahaks ka kitarri või siis klaverit õppida aga endal pole aega ja samas kuskil ei ole väga sellist muusikakooli kuhu saaks minna. Ja pealegi kitarri ma ei sooviks osta ka niisama selleks, et see lõpuks niisama nurgas seisaks.
∞ Ronald Winston
Subject: Re: Chat Mon Aug 11, 2014 6:33 pm
OMFG Ja nüüd ma kuulan YouTube'ist ühe tüübi covereid kitarriga... awesome'idele lauludele... omfg, ma tahan kaaaa nii osataaa
♡Lizzie Night♡