| Chat | |
|
+11Sam Nick Yaxhel Andrew Parker Ramona Evans ❤️ Allan Young :3 Cael Sephtis Colin van Acker Nadia Feye ∞ Ronald Winston Ruby Williams ♡Lizzie Night♡ Chester Murphy 15 posters |
|
Author | Message |
---|
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:08 pm | |
| Kui sa soovid poisi teha, siis sa võid poisi teha, aga üldiselt sa olid üleüldse üks esimestest siin, nii et kuni sa uut tüdrukud teha ei taha pole meil probleemi Ja praegu ei ole nii hull ka veel. Tüdrukuid võib põhimõtteliselt kuni kümme olla. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| No ma siis teen Ron'i üheks võimeks tule-elemendi, heu | |
|
| |
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Tuli on awesome, ma kaalusin seda Chesterile ka korra, aga ma veel vaatan. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:09 pm | |
| Lizi võime on vesi. Hehe.
Kay Lizzie'st saab 16 aastane. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:10 pm | |
| Ahja ma kaalusin korraks tuld algul. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:11 pm | |
| Või hoopis maa... Ja as ta ei suuda oma võimeid esialgu ju kontrollida, siis hommikuks ümbritsevad neid igast küljest mingid okkalised väädid, mwahaha | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:13 pm | |
| Well sa oled evil | |
|
| |
Nadia Feye
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:14 pm | |
| Kas tegelasel saab olla ainult 1 element mida ta käsitseda oskab? | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:15 pm | |
| Sama küsimus. Muidu ma võiks tule ja maa mõlemad võtta? Ja siis mingi väike võime veel, maybe (mille aktiveerimiseks ta peaks ka väga kõvasti pingutama ilmselt), sest ainult elemendid on ka igavad... Tegelikult 5 võimet on maksimum, aga mõnel siin on vist ainult kaks võimidagi... Nii et ma ei taha godmodiga Vnoh, kui ma mõne ägedama võime leian, siis pmst ma võin selle ju mõne olemasoleva võime vastu vahetada, kui mu tegelasel see nkn veel avaldunud pole? | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:17 pm | |
| Kokku võib olla viis võimet, nii et minupärast võite te mitu elementi ka võtta, kui tahate | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:17 pm | |
| Liz oskab mõtteid lugeda ja vett taltsutada. Mõlemaid di oska ta veel. Kuid varsti saab nende olemus olust teada jne. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:19 pm | |
| Ma arvan, et äkki homme või millalgi võiks selle algusteema ära teha, kus suurem osa tegelasi nagu esimest korda ärkab? Sest meil tuleb neid nagunii poole pealt juurde, me ei jõua kõiki ära oodata, nii et me saame lihtsalt näo teha, nagu kõik oleksid korraga ärganud. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:20 pm | |
| | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:29 pm | |
| I did steal my brothers computer awhile he isn't home. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:40 pm | |
| Ma tahan millalgi teha ühte teemat, kus Chester nt mingite tüdrukutega koos "shoppama" läheb, ehk siis nad satuvad meigi poodi ja rüüstavad selle kinda ja avastavad, mille jaoks erinevad asjad on ja siis Chess avastab silmapliiatsi enda jaoks uuesti. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:45 pm | |
| Lizzie võiks seda teha täitsa teha. kuid jh ei tea kuidas see välja kukub. Ma olen viimasel ajal harjunud inglise keeles kirjutama. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:46 pm | |
| Aga sellised asjad nagu meigipoed siiski eksisteerivad veel peale seda hävingut? | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:50 pm | |
| Linnal pole eriti muud häda midagi, kui et inimesed on surnud/kadunud ja võib-olla mõned majad ja linnaosad maha põlenud või muul moel kahjustada saanud. Meik peaks vast mõne aasta säilima, ma arvan, so yeah, need meigipoed võivad täitsa alles olla. Toidupoed ka on, lihtsalt suurem osa kraamist on kas loomade poolt laiali kistud või siis halvaks läinud. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:53 pm | |
| Ahsoo, vb siis täiesti puutumatuks pole miski jäänud, aga mingi osa linnast on enam-vähem okei, samas mingi osa on jällegi täiesti laastatud vms?
PS. Nadia võimete all on kirjas: Selgeltnägemine, kõige paremini käsitseb ta elementi hing, ta saab olla ühenduses surnutega, aga ta suudab ka asju paigast liigutada ja muid loitse teha.
Lisaks peaks ta valdama siis ju ka tule-elementi, kuna tutvustuses on öeldud, et varem pani ta tahtmatult asju põlema vms.
Ja mingi ründamise asi oli ka, kuigi seda ma otseselt ühegi võimega seostada ei oska.
See teeb siis juba 5 võimet + ründamine mingil põhjusel, mida seal kirjas polnud + need "muud loitsud". | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:56 pm | |
| aww päris palju asju sul. Mulle piisab vaid kahest juba. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 6:59 pm | |
| Selle ülejäänud kammaiaa peale hinge, selgeltnägemise ja ründamise saaks põhimõtteliselt mingi maagia alla kokku panna. Aga jah, suhteliselt palju võimeid siiski. Ma lähen viskan ise pilgu peale korra. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| |
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 7:02 pm | |
| AA nadia. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 7:03 pm | |
| Okay, kidos - varasema elu kohta nad küll midagi ei mäleta, aga me kirjutame need siiski üles, et need pärast välja saaks tulla, eks ole. Välja tulemisega mul on üks plaan, muidu, kuigi te võib-olla pisut siit-sealt võite ka ise avastada. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Sun Aug 10, 2014 7:04 pm | |
| Em okay. Ma kunagi hiljem kirjutan siis midagi.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|