| Chat | |
|
+11Sam Nick Yaxhel Andrew Parker Ramona Evans ❤️ Allan Young :3 Cael Sephtis Colin van Acker Nadia Feye ∞ Ronald Winston Ruby Williams ♡Lizzie Night♡ Chester Murphy 15 posters |
|
Author | Message |
---|
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:21 am | |
| Inglise keelega on see on hea, et seda teavad paljud ja seega saab seltskond olema suurem. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:27 am | |
| Mulle meeldib viimasel ajal just supernatural rohkem. Need koolid ja linnad ei paelu enam. Ja need eestikeelsed hogid on ka kinda ebaaktiivsed, eriti see Sigatüügas | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
Character sheet Hüündimed: Liz Vanus: 16 Võimed: Vee taltsutamine, mõtetete lugemine - hetkel!
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:29 am | |
| No ega suht jah nii see on. Lihtsalt vahepeal tehti neid juu massiliselt neid koole jne. Ega nüüd jaa on too ebaaktiivne. Ma mõtlesin vahepeal teha Divergentsi teemaline foorum aga jh ma ei tea, kas teha või mitte veel täpselt. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:32 am | |
| Koolid (kui Hogwarts välja arvata) ja linnad olid eestlastest rollitajate seas populaarsed minu meelest rohkem eelmisel aastal, kui nii mõnedki praegustest noorema generatsiooni rollitajatest alles oma esimestes foorumites mängis. Praegu täiesti tavaliste tiinekate ja mingite elemendivaldajatest noorte koolid ja tavalised linnad inimesi ei paelu väga, enamus on varasemalt isu täis nendest rollitanud minu meelest | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:34 am | |
| Seda jaa. Ma tean jh seda. houseofnight.forum.co.ee/ - I miss my forum! | |
|
| |
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:39 am | |
| - misery wrote:
- Öelge, palun, üks võimalikult totter poisinimi.
Totter? Peeter? Totu, Dixie, Albert, Eduard. Mingi pikk ja vanamoodne oleks vast piisavalt totter? | |
|
| |
Zac Bermisery
Character sheet Hüündimed: Zac Vanus: 16 Võimed:
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:39 am | |
| Well, meil on oma väike kamp ühes foorumis, mis on peaaegu kolm aastat aktiivne olnud ja on siiamaani. Täiesti tavaline väikelinnaelu. Ja tüdimusest pole märkigi. Lihtsalt nii palju on veel tegemata ja ideid on kuhjaga, mida realiseerida. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:41 am | |
| Mäs foorum anna link hehe? Kas teha inka keelne foorum or not? but about what? | |
|
| |
Zac Bermisery
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:42 am | |
| Mul ei ole voli linki jagada, sest muidu juhtub nii, et seal pole enam "meie väike kamp". Aga tänks nimede eest, Chester! | |
|
| |
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:43 am | |
| Teate kui neetult tüütu teiega on? Teeme ühe mitte supernatural-foorumi wohooo~! Teeme foorumi, see saab enam-vähem aktiivseks, kolme päeva pärast on kõik nõus, et võiks teha ikkagi originaalse ideega supernatural foorumi ja nüüd jälle teistpidi või? | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:45 am | |
| Aww So sweet. In my head is so many questions but no answers. (And here we go and talk in english now, Sorry) Eh? I like everything what is good and I like! So far most of forums are good. I hope this one here staies active for long long time! | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:45 am | |
| Teate meil on praegu poisse kaks tükki rohkem, kui tüdrukuid!! | |
|
| |
Zac Bermisery
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:46 am | |
| Ma tegelt vihkan igasuguseid võimetega inimesi ja libahunte ja muud sellist. Täiega kiusatus on oma tegelase võimeks panna näiteks "võime end alati ja kõikjal lolliks teha" või "võime meeletult kaua magada". | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:48 am | |
| OTH-st räägid, Zac? | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Aww. I didn't know it. Sa võiksid teha teema, kus on kirjas kui palju on poisse ja tüdrukuid siin, siis teab keda teha vms. Ei pea alati nimekirjast kokku lugema seda. Ahah. That makes a sense. | |
|
| |
Zac Bermisery
| OTH? Ja kuna ma küsima pean, siis ilmselgelt ei räägi sellest. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:49 am | |
| The fuck sa üldse liitusid siis? Aga sa võid võimeks panna ju midagi veidi "tavapärasemat" ka, mida soovitatavalt enesekaitseks kasutada saab siiski. Nt mingi, idk karate must vöö, midaiganes. See on hea mõte Kissu!! | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:51 am | |
| OTH - One Tree Hill -- I think at least. Igastahes ma isegi vist muudan Lizzie võimeid veidikene. Üldse praegu on seal kõik nii em... suvaline. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:51 am | |
| Ahsoo. See on ka üks mitu-mitu aastat väga aktiivsena püsinud foorum. Ka täitsa tavaline linnaelu, lol Ega ma tegelikult ei lootnudki, et sa sellest räägid, sest seal on ikka liiga palju inimesi, et see mingi 'teie väike kamp' saaks olla Kui hea seltskond on, siis muidugi saavad kõiksugu foorumid pikalt ja õnnelikult eksisteerida. Kui tuju tuleb, kirjutad sõbrannale FB, et õu, kle, lähme rollitame veits ja vot dak. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| |
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:54 am | |
| Ma tahaks ka mingis sellises foorumis olla tbh. I mean, kõik foorumid kus ma siiani olnud olen, surevad lihtsalt liiga kiiresti välja. | |
|
| |
♡Lizzie Night♡
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:56 am | |
| Ega eestikeelsed ja surevad kähku välja enamasti. Oleneb seltskonnast jällegi. Kuid jh. ma tõesti ei mälla enam linki selle OTH'ile mida ma teadsin. Olin vist isegi proboardsi foorum mitte forumotion. kui ma õigesti mäletan nüüd. | |
|
| |
Zac Bermisery
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:56 am | |
| Nagu ma kirjutasin, siin võib veel põnev hakata, sellepärast liitusin. Mul on ainult paar võimet pähe tulnud, mida Zacile panna ja sp ongi kiusates ülejäänud kolmeks midagi täiesti ebapraktilist panna. Võimed needki. | |
|
| |
Chester Murphy Admin
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:57 am | |
| Selge, ma ilmselt ei lugenud jälle mõttega, seda on viimasel ajal liiga tihti juhtunud mhm Aga väga väga tore, et sa nii arvad, ma olen rõõmus Sa ei pea neid pmst kohe täna ka välja mõtlema, js. | |
|
| |
∞ Ronald Winston
| Subject: Re: Chat Tue Aug 12, 2014 7:58 am | |
| Ega mu tujud rollikate osas vahelduvad üsna tihti, aga need ns vampiiri-libahundi foorumid ja tiinekate koolid või linnad tüütavad inimesi ruttu ära kahjuks, hea seltskonna puudumisel, muidugi. See on mingi vanema generatsiooni foorum. Damn, neid on palju, sest neil on hetkel kaks vägagi aktiivset foorumit. OTH-s on viimase 24h jooksul käinud sees 1 staff, 56 liiget ja 65 külalist Teises pole sellist statistikat kohe näha, aga viimase 24h jooksul on vist 13 inimest sees käinud. Ja nende endi sõnul teevad neid foorumeid täiesti erinevad inimesed. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|