Nadia Feye
| Subject: Nadia Feye Sun Aug 10, 2014 6:06 pm | |
| Nadia FeyeNimi: NadiaHüüdnimed: Pole Sünnikuupäev: 08.07.1999 Sugu: Naine Orientatsioon: Hetero Päritolu: Ameerika Võimed/erilised oskused: Kõige paremini käsitseb ta elementi hing st saab olla ühenduses surnutega ja vahel näeb või tunneb asju, mis veel juhtunud pole. Saab telepaatilisel teel asju liigutada. Iseloom: Nadia on enamasti päris julge ja valmis riskima enda eluga nende nimel keda armastab. Ta on sõbralik kõigiga, kes talle samaga vastavad. Samas on ta suhteliselt vaikne ja hoiab pigem omaette. Vahel ei suuda ta oma emotsioone kontrollida ja teeb või ütleb asju, mida hiljem kahetseb. Ta emotsioonid ja tunded kerkivad tal üle pea ja ta kipub asju lõhkuma või teisi ründama. Algul kartis ta oma võimeid ja oli hädas nende oheldamisega. Praeguseks saab ta juba paremini hakkama. Välimus: Nadia on normaalkaalus ja 167cm pikk. Ta pole eriti sportlik. Tal on rohelised silmad ja pikad laines pruunid juuksed. Tal on 3 kõrvarõngaauku ja ühel käel arm, mille saamisest ta midagi ei mäleta. Perekond: Ema: Phoebe Feye. Isa: Richard Feye. Vend: Tyler Feye. Vanaema: Sheila Feye. Oma perekonda Nadia ei mäleta kuigi tal on selline sisetunne, et kusagil peab olema keegi tema sugulastest, kes on elus ja ta teeks kõik, et nad leida. Varasem elu: Nadia elas perega rahulikku elu Ameerika väikelinnas. Tema vanaema oli pärit Salemist ja pidas ennast nõiaks. Vahel käis Nadia temaga koos metsas ravimtaimi korjamas. Palju sõpru tal ei olnud, ta veetis pigem aega üksi või oma perega. Ta õppis laulmist ja klaverimängu. Tema vanemad surid looduskatastroofi ajal, tema vanem vend ja vanaema jäid teadmata kadunuks. See, kuidas tüdruk Londonisse sattus on kõigi jaoks mõistatus.
Last edited by Nadia Feye on Sun Aug 10, 2014 7:41 pm; edited 3 times in total | |
|
Chester Murphy Admin
Character sheet Hüündimed: Chess, Sebby. Vanus: 16 Võimed: Lindudega suhtlemine, lendamine (mitte eriti kõrgel), nähtamatuks muutumine ja teatud illusioonide loomine.
| Subject: Re: Nadia Feye Sun Aug 10, 2014 7:07 pm | |
| Okay nii - ma ei taha kuri olla ega midagi, nii et ära võta seda kurjutstamisena, onju Ma ei tea palju sa chati jälgid, aga varasema elu kohta ei mäleta keegi midagi ja ometi ma panin selle tutvustusse sisse, mis tõttu ma siiski ootan, et te need välja mõtleksite ja kirja paneksite Need tulevad kunagi hiljem välja, eksju? Ma saan aru, kui sa võib-olla kohe ei viitsi sellega tegeleda, aga mõtle see siiski välja kunagi Ja so, me oleme kergelt segaduses su võimete kohapealt? Kui palju sul neid on ja mis teema selle asjade süütamisega oli? Sest su võimetes pole midagi tulega seotut ning ma ei kujuta ette, et ta päris lambiselt mõne tuld süütava loitsu lausuks | |
|
Nadia Feye
| Subject: Re: Nadia Feye Sun Aug 10, 2014 7:12 pm | |
| Okei. Teen siin mõningaid muudatusi. | |
|